Боряна Братоева и Петър Антонов гостуват в Разград с „Място, наречено Другаде“

Режисьорът Димитър Коцев – Шошо и великолепните актьори Боряна Братоева и Петър Антонов ни въвличат в една изключително смешна и покъртително откровена история, разкриваща мъжката и женската гледна точка, когато любовта е някъде наоколо.

„Място, наречено Другаде“ е най-новият текст на един от най-нашумелите съвременни драматурзи – Яна Борисова, за който тя получи престижната награда „ИКАР“. Сценографията и костюмите са дело на Елис Вели, музиката е на Милен Кукошаров.

YouTube

Действието ни отвежда в сградата, където живее Денис – бивш известен телевизионен водещ с бляскаво минало и тъжно настояще. След драматична раздяла с жената, която той нарича „любовта на живота ми“, Денис се оттегля от телевизията и светлините на прожекторите и се отдава на пиене и самосъжаление. По стечение на обстоятелствата в апартамента до него, се нанася младата актриса Мия. Без да се съобразява с нищо друго освен със собствената си потребност да контактува, да споделя и да живее активно, тя нахълтва в живота на Денис и всичко се променя и за двамата. След известна съпротива, Денис се сприятелява и привързва към момичето. Без той да усети тя става неговия спасителен пояс, източник на вдъхновение и желание за живот. От своя страна Мия намира истински приятел с богат емоционален опит и мъдрост от каквито всеки млад човек има нужда в процеса на порастването си.

Пиесата „Място наречено Другаде“ е съфинансирана от Фондация „Лъчезар Цоцорков“.

Билети – на касата на ОКЦ, всеки делничен ден, от 12.00 до 13.00 часа и от 16.00 до 18.00 часа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе