Клуб „Емпатия“ с великденски жест към Сдружение „Просвещение“-Кубрат

Кубратският секретар д-р Н. Карагьозов изненада членовете на Сдружение „Просвещение“-Кубрат по време на традиционната им среща, която се провежда всеки вторник в клуба им. За това съдейства Весела Сярова, бивш дългогодишен директор на Професионалната гимназия в града. Поводът бе връчване на ръчно изработено празнично пано по случай предстоящия Великден – един от най-светлите празници на християнската общност. Паното, което става за стена и маса, е изработено от Сиси Сеидова от Пирдоп, която от две години участва и подкрепя благотворителните каузи на кубратската комисия.

52 жени, членуващи в клуба, са превърнали традиционните си срещи в творчески – освен дискусия по злободневните теми, празнуват рождени дни, четат стихове, организират екскурзии и др.

YouTube

Празничното пано-украса получи Дяна Златева, председател на сдружението с хубави благопожелания. На чаша димящо кафе, с милите жени от клуба Н. Карагьозова преживя вълнуващи моменти, на които остави скромна почерпка, за да бъде денят им още по-сладък. По време на срещата с нови стихове се включи и Цветанка Петкова. С думи на благодарност и покана за нови срещи oт името на сдружението Д. Златева изпрати кубратския секретар.

Припомняме, че Клуб „Емпатия“ към МКБППМН-Кубрат обединява доброволци от различна възраст, които осъществяват  дейности в помощ  на деца от неравностойно положение, самотни майки и възрастни, както и организират посещения в различни институции по хубави поводи, защото вярват, че споделените моменти водят до положителни емоции и водят до формиране на общности, в които хората си сътрудничат и взаимодействат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе