Дънковите поли с каква дължина са на мода сега?

Пролетните дрехи вече изместиха уверено зимните. През преходния период можете да се доверите на предимствата на денима. Той създава достатъчна защита срещу капризния вятър, като позволява и на кожата да се проветрява в случай че температурите рязко се повишат. Тази година на мода ще са дънковите поли. Дължината може да бъде всякаква, но една конкретна ще е хит.

Пролетните дрехи вече изместиха уверено зимните. През преходния период можете да се доверите на предимствата на денима. Той създава достатъчна защита срещу капризния вятър, като позволява и на кожата да се проветрява в случай че температурите рязко се повишат. Тази година на мода ще са дънковите поли. Дължината може да бъде всякаква, но една конкретна ще е хит.

YouTube

Дънкова пола с каква дължина да предпочетем? 

Пролет/лято 2024 дава възможност да носите по-дълго време любимите ви дрехи от деним. Те на практика никога не излизат от мода, но тази година са във фокуса и дават свобода да се създават впечатляващи тоалети за различни поводи. С деним можете да изглеждате небрежно, но и елегантно. За последните седмици от пролетта и през цялото лято топ решение ще бъдат дългите дънкови поли. Част от тях са в типичен делови стил. Носят духа на 90-те и са отличен повод да си напомним, че денимът е материята, която има чар и на работното място. Работните дънкови поли са основа за създаване на интелигентни силуети. Може да изберете кройка тип молив или макси. В онлайн магазин Answear – https://answear.bg/h/dankovi-poli, ще видите и още една модна тенденция през тази година. Това са макси дънковите поли. Често те са разкроени надолу, което ги прави по-разчупени и достойни за супер свежарски тоалети. Макси дънковите поли стоят чаровно с кожено яке и чифт маратонки. Можете да ги съчетавате с тениска по избор – едноцветна, с принт или пък кроп. Възможностите за стилизиране са много, но ние ще ви дадем още няколко идеи за всеки случай.

Как да носим макси дънкова пола? 

Преди да настъпи същинското лято, използвайте максимално потенциала на своите дамски боти. Допълнете ги с макси дънкова пола с ефектни предни джобове и късо яке. Можете да използвате нюанса на синьото в полата, за да подберете близък за якето. То може да бъде дънково или платнено, по-шарено и разчупено. За офиса изберете дълга дънкова пола с цепка до над коляното. Колкото по-тъмен е денимът, толкова по-добре, защото тази визия има нужда от стилна раирана риза в бяло и тъмносиньо. Обувките, разбира се, са на токче. Те може да бъдат сини или пък черни.

За дните, в които имате нужда от небрежност, изберете чифт ниски сандали в бяло, дънкова пола от няколко различни на цвят парчета деним и кроп топ също в тон с обувките. Друга свежарска визия, почти в тотално синьо, включва светла дънкова пола с дължина до глезените и риза с широки ръкави до лактите. Ако искате да избягате от синьото, потърсете дамска дънкова пола в черно. Тя може да се съчетае със стилни черни обувки на токче черна риза с модерни мотиви. За да създадете бляскав и шик тоалет, потърсете дълга пола от деним с декоративни капси. Към нея добавете светли сандали, черен топ с дълги ръкави и компактна мини черна чанта.

За хладните вечери в града имаме няколко идеи. Облечете дънкова пола с дължина до земята и я допълнете със суичър с цип. Ако все още не сте прибрали в гардероба черните си островърхи ботуши, не пропускайте да ги съчетаете с тъмна пола от деним. За да създадете хармоничност във визията си, потърсете модел, в който има декоративни елементи от черна кожа.

Тази година на мода ще бъде и денимът с протрити места. Използвайте го за разнообразие. Например, за да включите в пролетно-летния си гардероб цветове като кафявото, сивото, бежовото и др.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе