Билетите за финала за Купата срещу Ботев (Пд) са в продажба

Билетите за ФИНАЛА на SESAME Купа на България са в продажба от днес (09 май). Мачът между отборите на ПФК Лудогорец Разград и ПФК Ботев Пловдив ще се проведе на Национален стадион „Васил Левски“ на 15 май (сряда) от 19:00 часа.

Талоните са достъпни онлайн на Eventim.bg, на всички каси на компанията, както и в партньорските обекти на Eventim – бензиностанции OMV, книжарници Orange, Технополис и Български пощи.

YouTube

В Разград билети се продават на касите на Eventim както следва: OMV (ул. Странджа); Технополис Разград (бул. Априлско въстание); Български пощи (бул. България и ул. Васил Левски)

Символичен домакин на срещата е ПФК Лудогорец Разград, като привържениците на отбора ще имат на разположение Сектор А и Сектор Г на стадион „Васил Левски“.

ПФК Ботев Пловдив е символичен гост във финала, като феновете на отбора ще могат да заемат места в Сектор Б и Сектор В на стадион „Васил Левски“

Цените на билетите са както следва:

Сектори „А“ и „В“ – 30 лева
Сектори „Б“ и „Г“ – 15 лева

БПФЛ обръща внимание, че привърженици, с отличителни артикули на един от отборите, няма да бъдат допускани до секторите, които са предварително определени за привържениците на другия отбор, независимо дали притежават валиден билет за съответния сектор.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе