Симеон Славчев поздрави медицинските сестри по повод професионалния празник

Днес, по повод отбелязването на Международния ден на медицинските сестри, водачът на листата на БСП-Разград Симеон Славчев се обърна към медицинските сестри с емоционален поздрав:
„Уважаеми медицински сестри, приемете моите най-сърдечни поздравления по повод 12 май – Международния ден на медицинските сестри. Изказвам благодарност на всички Вас – медицинските специалисти на територията на град Разград за труда и грижите, които полагате. Вашият празник е празник на живота, здравето и хуманността. Вие, професионалистите по здравни грижи, сте най-близо до хората, когато имат нужда от медицинска помощ, грижа и състрадание. Без вас здравеопазването не би могло да бъде възможно и пълноценно. Пожелавам Ви вяра, удовлетвореност от свършеното и увереност, че българското общество оценява по достойнство вашия труд и значимост за здравната система.

От името на коалиция „БСП за България“ бих искал да Ви благодаря за професионализма и за това, че въпреки трудностите и несправедливото заплащане, заедно с лекарите се борите за спасяването на всеки човешки живот.

YouTube

Здравето е най-важният капитал на българската нацията и затова лекарите, медицинските сестри, акушерките и рехабилитаторите заслужават огромно уважение, признание и високо и справедливо заплащане на техния труд. Бъдете здрави и благословени!“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе