От сряда до края на месеца се въвежда временна организация на движението в района на две кръстовища на ул. „Александър Стамболийски“

Във връзка с изпълнението на строително-ремонтни дейности по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“ от утре, 15 май, се въвежда временна организация за безопасност на движението в два участъка от ул. „Александър Стамболийски“. Става въпрос за кръстовищата с ул. „Хан Тервел“ и с ул. „Сребърна“. Обходният маршрут е по ул. „Добровска“. Временната организация на движението е до 31 май.

Припомняме, че през настоящата седмица – до 19 май – работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД“СКС-06“ извършват изкопни работи по: ул. „Сребърна“, ул. „Мидия“, ул. „Абоба“, ул. „Ахелой“, ул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Люлебургас“ – от кръстовището с ул. „Костур“ до хотел „Акцент“. Община Разград ще продължи да информира жителите на града за районите, в които се работи всяка седмица.

YouTube

Местната управа се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

Етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта „Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград“, включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не бяха подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминаваха 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе