Панорама на средното образование ще се проведе на 5 юни в Разград, има и виртуален вариант

Панорама на средното образование ще се проведе през следващата седмица в Разград. Събитието се организира от Регионалното управление в Разград със съдействието на Община Разград и ЦПЛР Център за ученическо, техническо и научно творчество-Разград.

По време на събитието бъдещите осмокласници и техните родителите ще могат да получат информация за предлаганите възможности за продължаване на обучението след завършен седми клас.

YouTube

Панорамата на средното образование се организира с цел подпомагане на кариерното ориентиране на учениците и създаване на условия за равен достъп до качествено образование.

В нея ще участват училища от област Разград, които ще извършват прием след VII клас за учебната 2024/2025 г.: профилирани гимназии, професионални гимназии, средни училища. Участниците ще представят специалностите от професии и профилите, по които провеждат обучение, ще споделят добри практики и постигнати успехи.

Откриването на Панорамата е от 14,00 ч. на 5 юни, сряда във Общинския културен център (Новия театър). Панорамата ще може да се посети до 18,30 ч. в същия ден. В следващи дни Панорамата ще се проведе и в Кубрат(на 6 юни) и Исперих(на 11 юни), също със съдействието на общините.

Има и възможност за посещение на виртуална Панорама – ето ТУК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе