Гюнай Хюсмен пред пенсионерски клуб „Бузлуджа“: Най-важно е да зачеркнете квадратчето в бюлетината, без него все едно не сте гласували

Днес представители на Политическа партия ГЕРБ Разград, заедно с народния представител Гюнай Хюсмен се срещнаха с пенсионерите от клуб „Бузлуджа“.

Срещата бе част от предизборната кампания на Коалиция ГЕРБ-СДС.

YouTube

Искаме да знаем, дали сте доволни от досегашната ни работа, попита г-н Хюсмен възрастните хора. Той припомни всичко направено в града досега, по времето, когато държавата се управляваше от ПП ГЕРБ. Той ги попита също, за последните три години някой изпълнил ли е някакво обещание към тях и отговорът беше – не.

Важно е от тук нататък какво ще правим, каза още народният представител и припомни последните социологически проучвания, които дават голяма преднина на ГЕРБ пред останалите.

„Този път ще имаме стабилно правителство“, обеща той на хората от пенсионерския клуб. „С лъжа всеки може да спечели изборите, но с лъжа не може да се управлява и това се видя в последното управление. Хората вече усещат, че са сбъркали, като са повярвали на лъжите на ПП-ДБ. Пенсиите се вдигнаха, но инфлацията ги изпреварва и по този начин това вдигане се обезсмисли. Нашата цел е да намалим инфлацията, за да може пенсиите да ви стигат да живеете добре. От ПП ГЕРБ няма по-добра и това вече всеки го осъзнава. Народният представител е слуга на народа, аз имам огромно уважение към вас и ще работя за вас“, допълни още той.

В срещата пенсионерите заявиха, че имат доверие на Гюнай Хюсмен, не ги е подвел, също задаваха много въпроси от всякакъв характер. Стана ясно, че в Разград липсва достъп за хора с увреждания в сградата, в която се явяват на ТЕЛК.

На изборите бъдете внимателни, когато упражнявате своя вот – най-важно е да зачеркнете квадратчето. За Коалиция ГЕРБ-СДС то е с №22. След това е важно кръгчето, ако ще избирате с преференция. Без зачеркнатото квадратче обаче, вие все едно не сте гласували, каза той и припомни, че на предишните избори в област Разград е имало 3500 невалидни бюлетини.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе