Благотворително риболовно спортно състезание „Арената на ТИТАНИТЕ –Заедно за Тони“

На 13.07.24г, първият язовир в местността Пчелина в близост до гр.Разград ще се превърне отново в Арена на ТИТАНИТЕ,но този път арената няма да е за мерене на сили с цепене на дърва,дърпане на гуми и т.н. ,а за ловени на риби.Арена на рибарите.Ние от ТИТАНИТЕ организираме Благотворително спортно риболовно състезание “Арената на ТИТАНИТЕ-Заедно за Тони”.

Антония Марчева се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, за да продължи да води нормален живот и да се грижи за детето си. След като заболяване, отключено по време на бременност, не успяха да диагностицират в България, Антония потърси помощ в Турция, където лекарите установиха, че страда от Аплазия на костен мозък.

YouTube

Сумата за лечението й е непосилна за семейството й и тя се нуждае от нашата помощ. Мечтата й е да види как малкото й момиченце расте и се развива.

Благотворително състезание ще се проведе в два часови етапа на 13 юли 2024 г на язовир Пчелина 1.Първият етап ще започне в 8:00 ч до 12:00 ч,от 12:00 ч до 13:00 ч ще спрем за обяд и почивка ,а в 13:00 ч до 17:00 ч ще бъде вторият етап от надпреварата.След ,което в 17:30 ч следва награждаване.

Условия за записване и участие:
Благотворителна такса -35 лв / човек с включен обяд
Възрастова граница – Няма
Риболовен билет заверен за 2024г -Задължителен
Два броя въдици с по една кука от ,които едната задължително да е на плувка-ДА
Кеп-ДА
Живарник -ДА

Всички малки риби ,като уклей,червеноперка,маломерни таранки и т.н. ,ще може да се вземаг.Останалите видове риби ще бъдат претеглени и измервани ,и задължително пускани обратно във водоема.

На всеки един час и половина ще се проверяват,измерват и изтеглят хванатите риби и същевременно пускани отново във водоема.

Осигурен обяд от ТИТАНИТЕ за всеки участник.

Записване на състезатели може да се направи по телефона,фейсбук или инстаграм,а може и по имейл.Ако останат свободни места,може да се регистрирате на място.Всяко дете ,което няма 18 г. е задължително да бъде с придружител.

Награди:1-За първо място Лодка за захранка – GPS с 40 точки за
запаметяване,над 400 м обхват,два бункера за
захранка и много други екстри
2-то и 3-то място -материални награди

За записване:

0899940168 – Ивелин Иванов
087 8451073 – Мартин Кадиев
089 6636070 – Борислав Цонев
[email protected]

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе