Проведе се традиционният турнир по стрелба с боен пистолет в чест на празника на МВР в Разград

Традиционният турнир по стрелба с боен пистолет в чест на Празника на МВР – 5 юли се проведе днес на закритото стрелбище в ТИЛ. От поканените институции три отбора се включиха в надпреварата. Сили премериха два тима от община Разград и един от Окръжен съд – Разград.  Според регламента прецизната стрелба бе с пистолет „Макаров” от дистанция 15 метра по неподвижна мишена, като първите три изстрела бяха пробни, а следващите пет – зачетни. След изтеглен жребий отборите стреляха в индивидуални серии.

YouTube

С общ сбор от 80 точки първото място завоюва отборът на община Разград в състав Теодор Тодоров, Катя Дянкова и Драгомир Златев. На второ място се класира другият тим на Общината в състав заместник кметът Полина Иванова, Златина Георгиева и Радка Минчева. На трето място отборът на Окръжен съд, чиито състезатели постигнаха общ сбор от 61 точки.

В индивидуалното класиране най-точен се оказа мерникът на Златина Георгиева от община Разград, която постигна личен резултат от 51 точки. Второто място бе за колегата й Теодор Тодоров с 41 точки. На трето място се класира Драгомир Златев, който постигна 39 точки. Наградите на победителите – купи, грамоти и медали, връчи директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Симеонов. Той получи и поздравителен адрес за празника, който му бе връчен личен от заместник кмета на община Разград Полина Иванова.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе