Новият Областен управител на Разград Севджан Съдкъев встъпи в длъжност днес

Днес встъпи в длъжност, с решение №469 от 03.07.2024 г. на правителството, нов Областен управител на област Разград. Севджан Съдкъев бе представен пред областна администрация от предишния Областен управител Владимир Димитров. Той му предаде символично ключа на Областна администрация и печата в присъствието на служителите в администрацията:

„Работих в страхотен колектив, работихме отлично и в синхрон с кметовете на общините. Надявам се с вашия професионализъм да помагате на новия Областен управител в работата. Символично му предавам ключа на областна администрация“, каза Димитров.

YouTube

Севджан Съдкъев също се представи пред новия си екип:

„Аз съм от Разград, повечето ме познават. От 1997 год. работя в администрации и имам голям опит. Както сте работили с Владимир Димитров, искам да продължите да работите по същия начин с мен. Област Разград не е малка и проблемите в нея също не са малки. Надявам се да успеем да ги преодоляваме заедно.“, каза той.

Севджан Съдкъев е роден на 1.04.1969 г., по образование е магистър по специалността „Индустриален мениджмънт“ в Русенския университет „Ангел Кънчев“.

Предишният областен управител Владимир Димитров е назначен със заповед на Министър-председателя  като заместник областен управител на област Разград считано от днес, 4.07.2024 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе