Георги Дерменджиев: Говорихме с играчите, няма да ги подценим (ВИДЕО)

„Имаме достатъчно информация за съперника. Мисля, че Лудогорец е добре подготвен. За нас този резултат – 3:1, е добър турнирен, но в крайна сметка мисля, че ще имаме изключително тежък мач и ще бъдем концентрирани на 100%“, заяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев.

„Динамо Батуми е един много добър отбор. Хубаво контролират топката и аз мисля, че и те ще направят всичко възможно да ни пречупят, както се казва. Особено на собствен терен. Ще бъдат различен отбор от това, което бяха в Разград“, добави Дерменджиев.

YouTube

„Концентрирани сме за мача. Имаме входящи трансфери, вярно е. Камара не е добре подготвен, ще му трябва време и за документите също. При нас, когато се случи трансферът, тогава се обявява“, заяви специалистът.

„Лично при мен няма притеснения. Домакините обаче ще са ентусиазирани от подкрепата от трибуните. Разговаряли сме с играчите, не може да има никакво подценяване. Трябва да сме изключително фокусирани върху играта“, завърши Дерменджиев. Той заяви, че Квадво Дуа все още не е готов за игра след участието си на Евро 2024.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе