Започна онлайн конкурсът за най-добър производител на млечни продукти „Баш Майстор”

Започна конкурсът за най-добър производител на млечни продукти „Баш Майстор“ в раздел „Любимец на публиката”. Той е част от Панаира на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и занаяти.

На Фейсбук страницата на Община Разград са публикувани снимки на щандовете на 11-те мандри, които участват в конкурса, с кратка информация за всяка от тях. В избора на „Любимец на публиката” могат да участват всички потребители на социалната мрежа, като имат възможност да отбележат „харесвам” за повече от една ферма.

YouTube

Гласуването продължава до 17,00 ч. на 23 юли. Победителите, включително тези, определени от професионално жури, ще бъдат обявени по време на Откритата сцена „Талантите на Лудогорието”, която се проведе от 18,30 ч. на 23 юли, вторник на площад „Независимост”, пред ОКЦ(Новия театър).

В конкурса участват: „Спект“ЕООД от с. Костелево, Общ. Враца; Земеделски производител „Иван Антонов Ечев“ от град Левски; „Ферма Белинташ“ от с.Бачково, община Асеновград; Mezence.bg,  гр.София;  Ферма „Мони-Ен“ от с. Врабево, общ. Троян; Станка Варчева – производител на домашно кисело мляко от село Дряновец и Радка Петкова – производител на домашно кисело мляко от Киченица; Диян Добрев – производител на домашно кисело мляко от Осенец; Ферма „КуБратско“,  гр. Кубрат; Мандра „Мери“ от село Езерче, община Цар Калоян; Ансамбъл за изворен фолклор „Капанска китка” към Народно читалище „Просвета 1883“-с.Гецово; Ферма „Капанци” с. Осенец.

Posted by Община Разград on Sunday, July 21, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе