Георги Дерменджиев: Очакват ни трудни мачове с Динамо (Минск) (ВИДЕО)

„Това са трудни мачове. Тук няма домакин или гост, важно е да елиминираме Динамо Минск. За съперника е предимство, защото игрово са много по-напред от нас. Ние нямаме оправдания и трябва да играем, за да ги елиминираме“, обяви треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев преди утрешното домакинство на беларусите от втория предварителен кръг на Шампионска лига.

„В такива сблъсъци фаворити няма. Те също са шампиони. Проучили сме ги. Това е отбор, който играе силов и директен футбол. Винаги отговаряме на въпросите, които ги има. Мисля, че отборът ще бъде възстановен за мача. Спас Делев е много опитен футболист. Изключително положителен е за отбора и съм много доволен, че е в състава“, призна Дерменджиев. „Квадво Дуа имаше здравословни проблеми след Европейското първенство, сега ще бъде в групата“, призна треньорът на Лудогорец.

YouTube

За финал той се върна на измианлото дерби с ЦСКА, спечелено с 1:0. „Винаги съм искал да бъде изравнено първенството, но има различна нагласа между мачовете в Европа и България“, завърши той.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе