Започва запълване на дупки по улиците в Разград

Работници от Общинско предприятие „Ремонтстрой“ започнаха запълване на дупки по улици в Разград. Първата улица, на която с гореща асфалтова смес бяха запълнени дупките и след това извършено валиране, е „Юмрукчал“. Останалите участъци, на които предстои извършване на кърпежи, са определени след сигнали на граждани и извършен оглед, при който е установено лошо състояние. Директорът на „Ремонтстрой“ Ирфан Ахмедов уточни, че в кампанията, която ще се проведе през август и септември, ще се използват между 35 и 45 тона асфалт.

YouTube

Улиците, на които предстои запълване на дупки, са: „Южен булевард“, „Добровска“, „Любен Каравелов“, „П.Р.Славейков“, бул. „Княз Борис“, отсечката от ул. „Търговищко шосе“ до Гробищен парк, част от ул. „Ал.Стамболийски“.

Във връзка с ремонтните дейности Община Разград се обръща към водачите с молба, докато се извършват дейностите по запълване на дупки на посочените улици, да не спират автомобилите си в тези участъци, за да не се препятства дейността на работниците, както и с оглед предпазване от нанасяне на щети по паркираните коли по време на извършване на кърпежите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе