Федерация на жените в Разград организира профилактични прегледи на млечната и щитовидна жлеза (ВИДЕО)

За 19-и път Федерация на жените в Разград организира профилактични прегледи на млечната и щитовидна жлеза в Разград. Сдружението с нестопанска цел съществува вече 26 години ие  пример за добра практика в сферата на благотоворителността, на грижа за здравето и на различни инициативи в помощ и подкрепа на уязвими групи хора в обществото в област Разград и не само.

От днес, 12 септември стартират записванията за профилактични прегледи на млечната и щитовидната жлеза. Това може да се случи в кабинет №1 на ДКЦ – Разград от 9 до 16 ч. Записванията ще продължат до 14 октомври 2024 г.

YouTube

Прегледите тази година ще се извършват от д-р Надя Димитрова и д-р РОсица Миткова от ДКЦ5- Варна в периода 15 – 18 октомври, отново в кабинет №1 на ДКЦ – Разград в периода от 8:30 до 17:30 ч.

Какво сподели новият председател на Федерацията на жените в Разград Ваня Желева и директорът на ДКЦ – Разград д-р Николай Денев може да чуете във видео репортажа. Там те споделиха информация за предходната кампания, също така и за настоящата такава.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе