Откриха учебната година в училищата в община Разград (ВИДЕО)

Председателят на Общински съвет-Разград Галина Георгиева уважи откриването на учебната година в ПГПЧЕ“Екзарх Йосиф“-Разград; заместник-кметът Полина Иванова бе в ОУ“Н.Й.Вапцаров“-Разград; заместник-кметът Елка Неделчева бе в две училища –ОУ“Г.С.Раковски“-Раковски и ОУ“Васил Левски“-Разград; заместник-кметът Зорница Евгениева – в ППМГ“Акад. Н.Обрешков“-Разград; секретарят на Община Разград Нели Добрева – в ОУ“Никола Икономов“. В останалите училища в Разград, в Ясеновец, Дянково, Осенец и Стражец гости на тържествата бяха директори на дирекции и началници на отдели в Община Разград, както и представители на отдел „Образование, младежки дейности и спорт“.

Над 5200 е общият брой на учениците в  община Разград през учебната 2024/25 г. Първолаците са 378, всеки от тях получи подарък в първия си учебен ден – книжка със стихове за деца и български народни гатанки и със специално послание от Кмета Добрин Добрев.

YouTube

Припомняме, че само за Спортно училище-Разград първият учебен ден бе 2 септември.

Поздравителните адреси бяха връчени от представители на Община Разград, който присъстваха на тържествата за първия учебен ден в 18 училища.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе