„Аура“ – новата музикална енергия на BOE и DAKA от Разград

Разград е родното място на нова музикална сензация – песента „Аура“, изпълнена от талантливите артисти BOE и DAKA. Двамата музиканти се гордеят със своя град и чрез своята музика целят да предадат на света уникалната енергия от Североизточна България.

Песента „Аура“ е не само пример за креативността на младите изпълнители, но и доказателство за това как музиката може да обедини общности и да представи един регион в съвсем нова светлина. Записана в местното студио „Severoiztok Razgrad Studios“, песента носи в себе си вибрациите на родния край на изпълнителите. Музикалната сцена на Разград отдавна има нужда от нови лица и ето че BОЕ и DAKA се явяват като глътка свеж въздух, които със своя талант поставят града на музикалната карта на България.

YouTube

Музикалното видео „Аура“ също заслужава особено внимание. Създадено от KREON FILMS, видеото допълва емоцията на песента с динамична визия и креативни кадри, които подчертават същността на текста и музиката. Чрез професионалната си работа зад камерите, Ерджан Кехайов (KREON FILMS) успява да улови автентичността на артистите и да предаде тяхната история по завладяващ начин.

Обработката, миксирането и аранжимента на песента са дело на продуцента Апостол Найденов „Nowallz“ който със своите умения успява да подчертае всеки детайл в композицията. Съчетавайки модерни техники на звукозапис и традиционен подход към българската музика, Апостол добавя завършек към уникалния стил на BОЕ и DАКА.

„Аура“ е не просто нова песен – тя е представител на една нова вълна в българската музика, която идва от малките градове и има силата да завладее националната сцена. Със своята неповторима енергия и страст към музиката, двамата изпълнители доказват, че Разград има какво да даде на музикалния свят.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе