Коалиция „ГЕРБ-СДС“ в Разград регистрира листата си за кандидати за народни представители (ВИДЕО)

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ в Разград регистрира листата си за кандидати за народни представители. Документите за регистрация внесоха Владимир Димитров – областен координатор на ГЕРБ Разград, водачът на силния отбор на ГЕРБ Делян Добрев, вторият в листата Гюнай Хюсмен и представителят на Младежи ГЕРБ д-р Павел Наковски.

„ГЕРБ-СДС отново ще бъде първа политическа сила. Това е гарантирано от силните личности, които са в листата ни“, каза областният координатор на партията Владимир Димитров.

YouTube

Делян Добрев сподели, че би искал през следващите 4 години да не регистрира листи в РИК и че е крайно време България да има редовно правителство. „Четиригодишният хаос трябва да приключи“, категоричен е Добрев. „Въпреки че имаме най-голям достъп до ресурсите на Европейските фондове, ние не се справяме с усвояването им. Имаме 50 млрд. за България, от които сме усвоили едва 5%. До края на програмния период остават 3 години, за да усвоим останалите средства. Това означава, че за 3 години трябва да усвоим 95%, а това е невъзможно. Държавата ни ще изгуби милиарди, защото те физически не могат да бъдат усвоени. Най-малката загуба на средства ще има, ако ГЕРБ-СДС сформира правителство. Познавам Томислав Дончев и той е най-подготвен да спаси тези средства“, каза още Делян Добрев.

Той припомни, че в региона една партия, която е разцепена на два лагера, ще хвърли сили и ресурс по време на кампанията, и двата лагера ще мобилизират огромна част от избирателите си. „ГЕРБ е единствената партия извън тези хора, която има шанс да излъчи народен представител от този регион. Ако е слаба избирателната активност, в следващото Народно събрание ще влязат само народни представители от двата враждуващи лагера“, коментира още Делян Добрев.

Депутатът Гюнай Хюсмен-втори в листата на ГЕРБ-СДС заяви, че влиза в тези избори с вяра и надежда, а защо не и с любов. „Нека хората гласуват осъзнато, а не с гнева и яда си. Надяваме се, избирателите да изберат хора и партия, която прави нещо за тях. Не може да има бъдеще без сериозна партия.“.

Трета в листата на ГЕРБ-СДС е Галина Георгиева, председател на Общинския съвет – Разград. След нея е Росица Калинова, филолог, директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в Кубрат. Предприемачът Теодор Ролев е пети в листата, следван от дългогодишния директор на Областна дирекция „Земеделие“ инж. Валентина Френкева. Седми е д-р Олег Немечкин.

Какво споделиха част от кандидатите чуйте във видео репортажа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе