Защо да изберем антивирусни добавки и такива за имунитет?

Да се грижите за своето добро здраве означава, не просто да водите балансиран начин на живот, да се пазите от стреса и да спортувате, но също така да употребявате подходящи хранителни добавки. Тези препарати се предлагат основно в аптеките и имат за цел да повишат устойчивостта на организма, срещу различни болестотворни вируси и микроорганизми. Обикновено добавките са с натурален произход и в съставя им са включени различни екстракти от растения, билки, корени и други. Популярни сред потребителите вече са хайде сашета. Ценна добавка, която помага на клетките да се снабдят с повече кислород.

Как допълнителният кислород ще подсили имунитета?

Хората вече могат да намерят продукта хайде саше, който представлява балансирано комбинирана формула между органичен течен германий и екстракт от Рейши. Неговото полезно действие се състои в това да подпомага достигането на повече кислород до клетките. След много проучвания специалистите са доказали, че колкото повече кислород получават клетките в организма, толкова по-бързо той се възстановява след различни заболявания, възпаление и инфекции.

YouTube

През 1967 година японски учен чрез синтез от гъбата Рейши получава течен органичен германий. Тук специфичното е, че той е способен да пренесе три кислородни атома до клетките. Точно поради тези му свойства фармацевтите от Aptekifenix.bg ще ви препоръчат добавката хайде саше:

  • тя притежава имуностимулиращи свойства – при имунен дефицит спокойно може да използвате подобна хранителна добавка. Тя ще стимулира производството на антитела и ще активизирате Т-лимфоцитите. Това я прави незаменим имуностимулатор при различни възпалителни процеси и вирусни инфекции;
  • има антибактериален и противовирусен ефект – това се дължи на гъбата Рейши. Тя съдържа вещества, които стимулират организма да се бори с различни вируси и инфекции;
  • хайде саше е мощен антиоксидант – много често свободните радикали се формират под въздействието на стрес, тютюнопушене и претоварване. Течният Германий, освен че доставя до клетките повече кислород, има добър ефект при хронична умора, отпадналост и общо неразположение;
  • намалява времето през което се съсирва кръвта – по този начин осигурява по-добра циркулация на кръвта има и съдоразширяващо действие.

Хайде саше е една много полезна добавка, която се предлага под формата на единични стикове за по-лесен прием. Важно е да отбележим, че препоръчителната доза не бива да се надвишава. Вижте повече тук.

Кои растителни екстракти и билки имат антивирусно действие?

Зимният сезон наближава, а тогава хората все по-често страдат от различни вирусни заболявания. Ще допринесете за по-добрия си имунитет, ако започнете приема на подходяща хранителна добавка с противовирусно и антибактериално действие. Много специалисти ще ви препоръчат байкавир – vitagold, защото в състава му са включени няколко много ценни и полезни билки. Хранителната добавка е качествен продукт, който има широкоспектърно действие. Неговите характеристики са свързани с това, че намалява разпространението в организма на вирусните и бактериални инфекции.

Ако имате симптоми като хрема, болки в гърлото, висока температура, наред с конвенционалното лечение бихте могли да употребявате и хранителната добавка байкавир. Съставките в препарата са много добре съчетани така, че да подсилят имунитета и да дадат един добър отпор на вирусите. Байкавир съдържа: Шлемник байкалски, форсития и орлови нокти. Активните съставки се борят с батериите и вирусите, в същото време подсилват имунитета и имат антиоксидантно действие. Тези билки отдавна са познати в китайската медицина и се ползват активно за лечение и подпомагане на организма при различни грипни и вирусни заболявания.

Откъде да поръчаме качествени хранителни добавки?

Ако искате да сте подготвени за зимния сезон и да подобрите работата на имунната система, е добре да намерите хубави добавки. Най-разумно е да пазарувате подобни препарати от аптеките, защото там се извършва по-голям контрол и те работят с реномирани и доказани производители. Когато поръчвате от аптека, ако е онлайн, имате възможност да прочетете подробна информация за характеристиките на добавката. Научете повече в тази статия.

В случай че пазарувате от физическия обект, ще се консултирате с фармацевт и така ще направите най-добрия избор за вас. Хранителите добавки играят важна роля в поддържането на силен имунитет, добро здравословно състояние и тонус.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе