Темата „Позитивно поведение в класната стая“ събра образователен център „Малвина“ и кубратската комисия

С оригинални пожелания, посветени на новата учебна година, и символични подаръци МКБППМН-Кубрат и приятели изненадаха на 25 септември 28-те деца, които се обучават в занималнята на образователната институция.  В просторни и светли зали, малчуганите от начален етап на образование получават високовалифицирана помощ от педагози и други специалисти (психолог, логопед, специален педагог и ерготерапевт). Центърът развива успешна дейност вече 4 години, а от самото си начало, управителят Бахтишен Османова подкрепя и съдейства теми от програмата „Превенция чрез позитивни начинания“ и „Превенция  чрез добротворчество“ на местната комисия да бъдат включени в следобедните занимания, които имат за цел да формират позитивно поведение-ключово умение за изграждане на пълноценни личности.

YouTube

С чувство за хумор и приятни закачки малчуганите и гостите споделиха приятни и полезни минути, в които изговориха  значението на дружелюбните отношения, които трябва да преобладават  в ежедневното общуване с връстниците и възрастните, които правят общуването приятно и ефективно. Колко е важна подкрепата в съвместната работа и как правилните и позитивни думи в ежедневната реч да бъдат водещи, бяха поставени като предизвикателство пред малчуганите за да бъде годината успешна, спокойна и наситена с  много радостни и щастливи моменти.

В раздаването на подаръците се включиха всички участници в срещата – домакини и гости, а това доведе до обмен на добра енергия, в която всеки един се почувства специален.

Приятелите на местната комисия инспектор Сюзан Мехмедова от РУ-Кубрат и Беркант Мутишев получиха много усмивки и прегръдки от сладките малчугани, които ги изпратиха с пожелание за скорошна среща и цветя за благодарност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе