Детски полицейски управления стартираха към РУ-Кубрат и РУ-Исперих

Детско полицейско управление стартира в ОУ „Хр. Ботев“ – с. Брестовене в сътрудничество между РУ Кубрат и учебното заведение. Програмата е за период от две учебни години, като започна на 01.10.2024 г и ще приключи през учебната 2025-2026 година. Членове на управлението са третокласниците в учебното заведение. В занятията ще се включат училищният психолог, служители от Охранителна и Пътна полиция под ръководството на инспектор „Детска педагогическа стая“ Мирослав Минев.

YouTube

Двугодишното сътрудничество между РУ Кубрат /Участък Завет/ и ОУ „Хр. Ботев“ с. Брестовене включва разглеждане на различни теми и практически занимания за усвояване на знания и умения, както и практически занимания в насока: „Представяне дейността на „Охранителна полиция“, „Оказване на първа долекарска помощ“, „Детска полицейска лична защита“, „Безопасност на движението по пътищата“, „Здраве, етика и право“ и др. На церемонията по откриване бяха връчени специални плакети със емблемата на „Детско полицейско управление“.

Две Детски полицейски управления стартираха в Разград

Програмата на полицията стартира и в ОУ „Христо Ботев“ – Исперих. Декларация и Споразумение за партньорство бяха подписани от началника на РУ-Исперих и директора на училището. Децата положиха клетва, която е част от Етичния кодекс на Детското полицейско управление.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе