Разград е домакин на Държавното първенство по брейк днес

На 12 октомври в Разград ще се проведе Държавното първенство по брейк, като за първа година състезанието се провежда в този град. Домакин е „Спортен брейк клуб Shadows Crew“, а събитието ще се състои в залата на Общинския културен център. Стартът на състезанието е в 12:00 ч., а финалните битки ще започнат в 18:00 ч.

Държавното първенство по брейк ще се проведе в Разград на 12 октомври

YouTube

Очаква се над 130 състезатели да премерят сили в различни категории – от най-малките участници на възраст 6-9 години до ветераните 35+. Брейкърите ще се състезават в три основни дисциплини: индивидуални батъли 1:1, шоу-кейсове и крю батъли. Специално участие ще вземат и представители на Националния отбор по брейк, както и младежките национали на България.

На първенството ще присъстват и международни съдии, включително Роман Фрос от Италия, Руслан Зейтопулев от Германия, Катерина Колева от България, а главен съдия ще бъде Цветан Кошутански.

Състезанието в Разград не само ще бъде емоционално зрелище за всички любители на брейк танците, но и ще донесе точки за световната ранглиста на успешните участници. Организацията на събитието е подкрепена за четвърта поредна година от Община Разград, както и от множество местни партньори, включително Амета Холдинг, Биовет – клон Разград, ЕТ „Асотекс – Хамза Чакър“ и други.

Най-добрите брейкъри от цяла България идват в Разград за Държавното първенство по брейк на 12 октомври (ВИДЕО)

Феновете, които не могат да присъстват на събитието, ще имат възможност да следят всичко на живо в нашия YouTube канал и този на Българската федерация по брейк, където състезанието ще бъде излъчвано с на живо.

Не пропускайте този невероятен брейк спектакъл, който събира най-добрите танцьори от цялата страна!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе