Галина Георгиева и съмишленици от ПП ГЕРБ реализираха първата 3D пешеходна пътека в област Разград

Днес кандидатът за народен представител от коалиция ГЕРБ-СДС Галина Георгиева, заедно с екип от свои съпартийци, осъществи важна идея в град Разград – изграждането на 3D пешеходна пътека пред Профилираната гимназия с преподаване на чужди езици „Екзарх Йосиф“. Инициативата е част от обещанията, заложени в предизборната програма на Галина Георгиева още по време на местните избори, когато тя бе кандидат за кмет от ГЕРБ.

YouTube

С изграждането на тази иновативна пешеходна пътека Георгиева поставя акцент върху безопасността на пътя, особено в близост до училища, където се движат много ученици и родители. 3D пешеходните пътеки създават визуален ефект, който прави пътеката да изглежда повдигната, което подтиква шофьорите да намалят скоростта и да бъдат по-внимателни, преминавайки през нея.

Днес инициативата на кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС се реализира с лични средства на Георгиева и подкрепа от ПП ГЕРБ. „Безопасността на децата и всички пешеходци е наш приоритет. Радвам се, че с подкрепата на екипа ми и на партията успяхме да реализираме този проект. Надявам се това да бъде пример, който да бъде приложен и на други места в града и в цялата област Разград,“ коментира тя, докато с четка в ръка се включи в изграждането на пешеходната пътека.

Тази инициатива е част от ангажираността на Галина Георгиева и ПП ГЕРБ към повишаването на сигурността на децата в област Разград.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе