Коалиция ГЕРБ-СДС закриха предизборната си кампания

Коалиция ГЕРБ-СДС закриха предизборната си кампания тази вечер, като гостуваха на земеделския производител и съсобственик на птицеферма в Киченица, общински съветник и кандидат за народен представител от Коалицията Валентина Френкева. Тя бе избрана за домакин, тъй като оглавява Секторен съвет „Земеделие“- учреден в Разград от Жени ГЕРБ.

Събитието бе обвързано с празника Димитровден, който настъпва след полунощ. Според поверията на българите, Димитровден разделя лятото от зимата и с него приключва земеделския сезон. На събитието присъства и кандидата за народен представител Галина Георгиева. Жени ГЕРБ сложиха на трапезата питка, мед и есенни плодове, като пожелаха: плодородие за цялата страна, стабилно правителство, да има подкрепа от хората и за хората и изборите да са успешни.

YouTube

Ето и посланието на Коалиция ГЕРБ-СДС, които се явяват на изборите под №18, което отправиха към всички жители на област Разград:

Нашата предизборна кампания достигна своя край, но вашето решение тепърва предстои. През последните седмици споделихме с вас нашата визия за по-добро бъдеще и предложихме решения на важните за всички ни въпроси. В неделя е момента да направите своя избор – избор, който ще определи посоката, в която искаме да вървим заедно.

Вярваме в силата на гласа на всеки един от вас. Призоваваме ви да упражните това свое право и да покажете, че ви е грижа за бъдещето ни.

Гласувайте!

Независимо от трудностите и предизвикателствата, нека заедно изградим едно по-добро утре!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе