Уникален подарък за ПГ „Васил Левски“ в Исперих по повод Деня на народните будители

През месец октомври Николай Колев вижда в интернет споделената от директора на Гимназията инициатива на асоциация „Българска книга“ по случай 1 ноември – Ден на народните будители – „Купи 1 книга. Дари я на своето училище“ и решава да направи подарък на училището, в което е завършил средното си образование през 1994 година. Ники обаче решава, че този подарък трябва да е много специален. Изборът е направен. Ники прави невъзможното, за да намери един от уникатите, които се броят на пръсти.

По повод Деня на народните будители Николай Колев подари на своето училище триизмерен образ на Апостола. Дияна Петрова, директор на Профилирана гимназия „Васил Левски“, прие с вълнение „книгата Левски“, благодари за високата чест и за уникалния подарък на един от съвременните будители. Ники е завършил „Културология“, „Туризъм“, „Международни финанси“, „Европейски политики за управление на транспорта“, „Авиационен мениджмънт“ в НБУ, а сега се е посветил на „Земята ни българска“.

YouTube

Директорът пожела на Ники да бъде здрав, да продължава да търси, да открива и да споделя здравината на българщината. Благословен да е пътят към духовното във времето и в пространството! И нека да пребъде любовта към знанието, да гори искрата на будителството, за да ни има будни и бъдни!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе