Развитието на индустрията и промишлеността са сред основните ни приоритети и в бъдещо управление. Без тях страната ни няма бъдеще

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поздрави двамата кметове на Разград Венелин Узунов и Денчо Бояджиев за създаването и развитието на Бизнес зона „Перистър“. Заедно с водача на листата на БСП за Разградски избирателен район Добрин Добрев, те посрещнаха Корнелия Нинова в бизнес зоната и й разказаха, как от закрито военно поделение тя се е превърнала в място за развитие на бизнеса на разградските предприемачи. След срещи и разговори с работници от част от предприятията Корнелия Нинова сподели на откриването на предизборната кампания на „БСП за България” чудесните си впечатления от разградската бизнес зона. „Браво на кметовете от БСП“ – каза тя. „Гордея се, че кметове на БСП са започналия да я правят и да я развиват“. По нейни думи това е една от най-добрите индустриални зони, в които е била, включително като министър на икономиката, в което качество е отговаряла за държавните индустриални зони.

YouTube

Развитието на икономиката и подкрепата за подобни индустриални зони също ще бъде от важните ни задачи, тъй като икономиката осигурява средства за социална политика, за  здравеопазване и за увеличение на доходите. „Пожелавам на Добрин и на колегите, които имат големи планове за разширяване, да успеят да ги реализират. Виждам, че има и много желаещи  фирми. Сред целите на тези локални зони е и тази да се задържат хората в регионите, младите да не заминават в чужбина. Ще помагаме и в бъдещия парламент, и в бъдещото правителство за развитието на такива зони” – завърши Нинова.

По време на откриването на кампанията в Разград бе заявено и намерението на социалистите за подпомагане на семействата с репродуктивни проблеми, което да се превърне в държавна политика. В краткото управление, благодарение на нас, има по-ниски данъци за млади работещи семейства с деца, безплатни детски градини, увеличено майчинство и детски. Ще продължим, за да осигурим безплатни лекарства за деца, безплатни учебници и всички процедури за семейства с репродуктивни проблеми да се плашат от държавата. Справяне с демографската криза може да бъде обща национална кауза.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе