Костадин Костадинов от „Възраждане“ в Разград: Ако самите ние не се преборим за свободата си, няма кой да ни помогне

На 15 март в Разград се проведе отворена среща на председателя на  „Възраждане“  Костадин Костадинов с граждани. На срещата присъства и водачът на листата за град Разград – Ивайло Хъневски.

Още в началото на срещата Костадинов  информира гражданите, че референдумът, за който се събират подписи, ще се състои, въпреки опитите за саботаж:

YouTube

„До момента сме събрали над 400 хиляди подписа, което автоматично означава, че искането ни за референдум трябва да бъде уважено.“ – разкри той. Костадинов добави още, че ако има опит за оспорване на подписите и незачитане, партията е готова да излезе на протест.

„Получаваме подкрепа и подписи не само от  България, но и от държави като Аржентина и Нова Зеландия, и няма да допуснем волята на половин милион българи да не бъде взета под внимание.“ – коментира още той.

Председателят на партията е на мнение, че към момента „Възраждане“ може да обърне хода на историята, тъй като референдумът ще бъде спечелен, а и възможността за спечелването на следващите парламентарни избори, които ще бъдат най-вероятно още наесен, също е голяма: „Нашата цел е през април да бъде избегнато сформирането на евроатлантическо правителство, защото това ще ни вкара във войната. Единственият начин този сценарий да бъде избегнат е ако „Възраждане“  има по-висок процент гласове.“, добави Костадинов.

Минимумът гласове, очаквани от партията на предстоящите избори, е половин милион. Костадинов сподели още, че „Възраждане“ получава много сериозна подкрепа и от други политически партии в Европа:

„Ставаме все по-разпознаваеми и търсени от много европейски политически сили, тъй като те виждат в нас естествен лидер и искат да приложат това в своите държави, но все още не намират нужната смелост.“ – според Костадинов точно това оборва и твърдението, че партията е антиевропейска.

В последните два парламента „Възраждане“ е и най-продуктивната партия откъм работа в парламента, в пленарната зала и в комисиите, въпреки че не са първа политическа сила: „Това, което показваме на българските граждани в законодателната власт, можем да го покажем и по време на управлението си, но това зависи изцяло от избирателите“. – категоричен е председателят на „Възраждане“.

Костадин Костадинов коментира и факта, че не желае партията му да създава коалиция, тъй като това би било в конфликт със собствените му разбирания: „Ние се крепим на вашето доверие и правейки коалиция създаваме предпоставка да ви разочароваме и това е причината да искаме да работим сами.“ – заяви той. „Аз не мога да позволя да създадем коалиция и вие да останете излъгани заради наши коалиционни партньори“ – категоричен бе лидерът на „Възраждане“.

Българските граждани могат да дадат доверието си на „Възраждане“ с номер 3 в бюлетината!

Възраждане е с номер 3 в бюлетината!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе