Обучение под наслов „На улицата има правила“ в ДГ № 7 „Васил Левски“ в Разград (СНИМКИ)

„На улицата има правила“ под този надслов в ДГ № 7 „Васил Левски“ гр. Разград се проведе заключителната част от обучението на децата за учебната 2023-2024 г. по БДП.

През учебната година основната задача, която си бяха поставили педагозите беше създаването на условия за опазване здравето и живота на децата и предпазването им от рискове, свързани с пътно-транспортната обстановка. Основен приоритет в детското заведение е още от ранна детска възраст децата да се обучават в безопасно поведение и движение по пътищата и активно работим за тяхната подготовка като участници в пътното движение.

YouTube

Специални гости на децата бяха инспекторите Ст. Станев от сектор „Пътна полиция“ гр. Разград, Надежда Обрешкова и Тезджан Бошнакова от Детска педагогическа стая, които припомниха на децата основните правила по безопасно придвижване, пресичане и това, което не трябва да забравят като пътници в автомобилите. За най-голяма радост на децата те им позволиха да разгледат отблизо полицейския автомобил, да се качат в него и да пуснат светлинната и звукова сигнализация на автомобила.

Децата от група „Гъбка“ предварително бяха изработили пътни знаци с послания, които подариха на бъдещите шофьори, които се обучават към учебните центрове на гр. Разград.

"На улицата има правила" под този надслов в ДГ № 7 "Васил Левски" гр. Разград се проведе заключителната част от…

Posted by Елена Христова Вълкова on Thursday, May 16, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе