Водачът на листата на ГЕРБ-СДС Делян Добрев проведе поредица от срещи с хората от Разград

Програмата за енергийна ефективност на жилищни и обществени сгради не работи в момента, а в малките населени места няма яснота за възможностите за инсталиране на малки мощности за слънчева енергия. Това споделиха с Делян Добрев хората от Разград. И настояват Програмата за саниране да бъде възстановена и реално изпълнена, както по времето на управлението на ГЕРБ. „Всички се убедихме, че тази Програма стига до всяко семейство и пести пари на домакинствата, затова искаме санирането да продължи“, разказаха те. Делян Добрев подчерта, че ГЕРБ е единствената партия, която през всички години настоява Програмата за енергийна ефективност да се доразвие, да обхване не само жилищни блокове, но и малки еднофамилни сгради и да влезе в малките населени места. „Поемам ангажимент при управление на ГЕРБ тази програма отново да работи, защото тя осигурява комфорт и реални икономии в бюджета на всяко семейство“, подчерта водачът на силния отбор на Разград.

YouTube

Красивите градове и села в региона на Разград заслужават повече, затова се ангажирам в новия управленски мандат, да подпомогнем проекти, свързани ремонт на пътни отсечки, с обновяване на междублокови пространства, пешеходни зони, зелени площи, площадки за спорт, обновяване на училища и детски градини,  посочи още Делян Добрев.

Той е категоричен, че експериментът на т.нар. „промяна“, който хората от Разград и България преживяха през последните три години, трябва да бъде прекратен. За да се случи това, подкрепата за кандидатите за депутати на ГЕРБ-СДС с № 22 трябва да бъде категорична, а следващото управление на страната стабилно и сигурно.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе