Ученици от Смолян, Велинград и Белица посетиха Исперих

Ученици и учители от три училища гостуваха в община Исперих в периода от 29 до 31 май по покана на иновативното училище “Отец Паисий” в с. Подайва. Колективът на образователната институция посрещна представители на Основно училище “Юрий Гагарин“ – гр. Смолян, Основно училище „Христо Ботев“ – гр. Велинград и Средно училище „Свети Кирил и Методий“ – гр. Белица по Национална програма “Иновации в действие”.

В рамките на посещението си по Програмата освен иновативните образователни модели и открити уроци, които наблюдаваха, те имаха възможност да се срещнат с кмета на Община Исперих инж. Белгин Шукри.

YouTube

По време на работната среща г-н Шукри поздрави директора г-жа Миглена Борисова и екипа на училището в село Подайва, което е единственото иновативно училище на територията на общината, че обменят опит и добри практики с колегите си от други успешни училища в страната. Той сподели с гордост, че училището в Подайва, макар и малко, винаги върви в крак с новите технологии, което е основна предпоставка за ефективността на образователния процес, и успешно се справя с предизвикателствата на новото време.

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ИСПЕРИХ ПОСРЕЩНА УЧЕНИЦИ И УЧИТЕЛИ ОТ СМОЛЯН, ВЕЛИНГРАД И БЕЛИЦАУченици и учители от три училища…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Friday, May 31, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе