50 години – ЦДГ „Славейче“ в Цар Калоян

В петък вечерта, в залата на читалището в Цар Калоян се проведе тържество, посветено на 50-годишнината от създаването на Целодневна детска градина „Славейче“. Залата бе препълнена, сред гостите бяха заместник областният управител на област Разград Надя Йорданова и кметът на Цар Калоян Дауд Аляовлу. Надя Йорданова поднесе поздравителен адрес на директора на детската градина Росица Александрова.

YouTube

„Вече половин век децата на Цар Калоян идват тук, за да получат най-доброто – уют, възпитание, грижа и начално обучение. Всичко, което им давате е много отговорно и е плод на много труд на целия екип, който работи в ЦДГ „Славейче“, пише заместник областният управител в адреса. Г-жа Йорданова изказа благодарности към колектива на детската градина за неуморната грижа към децата, на която са се посветили.

Годишнината се превърна в празник за целия град. Концертът представи много танцови и музикални изпълнения на деца от най-малките групи, до най-големите. Всички те показаха пред публиката в града страхотната работа и усърдие, с което се работи в този колектив.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе