Yettel предлага едни от най-популярните смартфони и смарт аксесоари с до 200 лева онлайн отстъпка

През юли Yettel предлага четири от най-популярните устройства с до 200 лева намаление. Сред предложенията са два смартфона – iPhone 15 Pro 128GB с 200 лева отстъпка и Motorola edge 40 neo 5G 256GB със 100 лева намаление, ако се комбинират с двугодишен абонамент с плановете Total или Total Unlimited. Освен тях на Yettel.bg потребителите ще открият второто поколение на безжичните слушалки Apple AirPods Pro 2nd (USB-C) и смарт часовника Huawei Fit 3 с кожена каишка, които са налични с 50 лева отстъпка.

iPhone 15 Pro 128GB разполага с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей, осигуряващ кристално ясни изображения и живи цветове. Смартфонът има отлична тройна камера с 48MP основен сензор, която гарантира професионално качество на снимките и видеата. Тя е допълнена от 12MP обектив за ултраширокоъгълни снимки и 12MP телефото сензор с трикратно оптично приближаване. Телефонът е снабден и с усъвършенстван чип A17 Pro, който предлага изключителна производителност и енергийна ефективност.

YouTube

iPhone 15 Pro 128GB се предлага с 200 лева отстъпка от цената до края на юли, ако бъде поръчан онлайн в комбинация с мобилните планове Total или Total Unlimited. Цената му започва от 1 569,99 лева в брой и 75,59 лева на месец за две години с Total Unlimited 64.99 за 24 месеца.

Вторият намален смартфон от селекцията е Motorola edge 40 neo. Екранът му е 6,55-инчов AMOLED pOLED Endless Edge с FHD+ резолюция и до 144Hz честота на опресняване. Той е оборудван с процесор MediaTek Dimensity 7030 и 12GB RAM, които осигуряват плавна работа и забавление с устройството, а голямото пространство за съхранение от 256GB е достатъчно за всички важни снимки, видеа и файлове. Смартфонът разполага с двойна камера – 50MP Ultrа Ріхеl основен сензор с оптична стабилизация и 13MP ултраширок сензор, осигуряващи висококачествени снимки. Селфи камерата е 32MP.

Motorola edge 40 neo 5G 256GB се предлага със 100 лева намаление на Yettel.bg през юли и цената му започва от 69,99 лева в брой и 3,59 лева на месец за две години с план Total Unlimited 64.99 за 24 месеца.

Освен двата смартфона в селекцията са включени и два смарт аксесоара. Първият е второто поколение на безжичните слушалки AirPods Pro 2nd (USB-C), които използват новия чип Н2 чип и осигуряват до два пъти по-ефективно активно шумопотискане спрямо предишния модел, което позволява на потребителите да се насладят на музиката без смущения от околната среда. AirPods Pro 2nd разполагат и с нов аудио драйвер и персонализиран усилвател, което води до по-богат бас и кристален звук в по-голям диапазон от честоти. Слушалките предлагат сензорно управление на звука, а батериите на слушалките и кутията им позволяват около 30 часа слушане на музика с едно зареждане.

До края на юли Apple AirPods Pro 2nd (USB-C) се предлагат онлайн с 50 лева отстъпка от цената – 459,99 лева в брой или 22,49 лева на месец за две години.

Вторият аксесоар в кампанията е смарт часовникът HUAWEI Watch Fit 3 Leather. Той e oбopyдвaн c правоъгълен АМОLЕD eĸpaн c диaгoнaл 1,82 инчa и НD peзoлюция (480×408). Яpĸocттa нa дисплея e 1 500 нитa, което означава, че може да се използва дори на пряка слънчева светлина. НUАWЕІ Wаtсh Fіt 3 cлeди ĸлючoви здpaвни пoĸaзaтeли ĸaтo cъpдeчeн pитъм, нивo нa ĸиcлopoд в ĸpъвтa, ĸaчecтвo нa cъня и нивo нa cтpec и служи ĸaтo личeн тpeньop, пoддъpжaйĸи пoвeчe oт 100 cпopтни peжимa. Часовникът се предлага с кожена каишка с перлен блясък, което допринася за стилния му външен вид.

НUАWЕІ Wаtсh Fіt 3 се предлага с 50 лева намаление на Yettel.bg и може да се закупи за 299,99 лева в брой или за 13,99 лева на месец за две години.

Телефоните, закупени от Yettel, се възползват от предимствата на пакета услуги „Смартфон вселена“. Той предлага гъвкав лизинг, тригодишна вместо стандартната двугодишна гаранция, възможност за застраховка, собствен сертифициран сервиз в случай на повреда и програмата „Рециклирай и спести“, която позволява на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране. Освен това, през юли потребителите, които сключат двугодишен абонамент за план Total Unlimited, ще получат максимална скорост на мобилния интернет за срок от шест месеца, три месеца достъп до музикалната стрийминг услуга Deezer и застраховка при пътуване в чужбина „Смарт турист“ отново за три месеца.

Застраховката при пътуване в чужбина „Смарт турист“ се предлага чрез Yettel България като застрахователен агент на Chubb European Group SE.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе