11-годишно момиче е с опасност за живота след вчерашната катастрофа на главен път Е-70

11-годишно момиче е с опасност за живота след вчерашната катастрофа на път Е-70. Сигналът за настъпило пътно-транспортно произшествие до разклона за село Веселина е получен около 14.10 часа на 19 август. Товарен автомобил „Волво“, управляван от 54-годишен мъж от град Шумен, се движи от село Веселина към Шумен.

При навлизането на главния път отнема предимството на движещия се от Варна в посока Русе лек автомобил „Мерцедес“, шофиран от 43-годишен мъж от Букурещ. Колата се удря в предната лява част на камиона. При сблъсъка пострадали возещите се в лекия автомобил румънски граждани.

YouTube

Петчленно семейство е в болница след удар от камион на разклона за село Веселина (СНИМКИ)

Водачът е настанен в Хирургично отделение на МБАЛ-Разград с фрактура на десен крак. Возещата се на предната седалка 28-годишна жена е настанена в ОАИЛ с фрактура на дясно бедро и временна опасност за живота.

Две от возещите се на задната седалка деца, на 9 и на 7 години, са оставени под наблюдение в „Хирургично отделение“. Най-тежко пострадало е 11-годишното момиче. Настанено е в ОАИЛ с опасност за живота.

Пробите на водачите за употреба на алкохол и наркотици са отрицателни. По случая се води досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б от НК.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе