Специално от Lidl за феновете в Разград: Как може да спечелите двоен билет за мач на Лудогорец в Лига Европа

Съвсем скоро българският шампион Лудогорец ще започне своя поход в основната фаза на престижния турнир Лига Европа. Разградчани ще се изправят срещу знаменити съперници като Славия Прага, Лацио, Атлетико Билбао, Лион и други, като ще имат възможност отново да създадат много незабравими спомени и емоции за всички фенове на футбола у нас. Мачовете в Разград ще бъдат истински празник за всички местни запалянковци, като “орлите” ще имат 4 домакинства, първото, от които ще бъде срещу един от най-успешните чешки футболни клубове Славия Прага.

Двубоят ще бъде на 25 септември (сряда) от 22:00 ч., а хиляди почитатели на футбола ще имат възможността да подкрепят българския шампион на домакинската “Хювефарма Арена”. По този повод Lidl дава възможност на местните фенове да бъдат част от първия сблъсък на Лудогорец в основната фаза на Лига Европа. Като основен партньор на UEFA и турнирите Лига Европа и Лига на конференциите, световният ритейлър ще зарадва петима запалянковци с двойни билети чрез тематична игра в мобилното приложение за отстъпки Lidl Plus.

YouTube

Механиката е много лесна. В периода от 9 до 13 септември за всеки 40 лв. от стойността на покупката в 1 касов бон с Lidl Plus получавате възможност за участие в играта, а наградата е 1 от 5 двойни билета за мача от UEFA Europe LeagueTM между ПФК Лудогорец 1945 и Славия Прага. За да се включите е достатъчно да сканирате на касата приложението Lidl Plus, след което не трябва да забравяте, отново в него, да потвърдите своето участие в томболата. Важно е да се отбележи, че право да се включат ще имат всички потребители на Lidl Plus, които са посочили филиала на Lidl в Разград на ул. “Априлско Въстание” 66E, като предпочитано място за пазаруване. Печелившите ще бъдат обявени на www.lidl.bg/uel.

Lidl също така ще зарадва и по oще петима нови късметлии за всички оставащи домакинства на българския шампион от турнира Лига Европа, като предстоящите срещи са:

Лудогорец  – Атлетик Билбао на 07.11.2024г. (четвъртък) в 19:45 ч.

Лудогорец – АЗ  Алкмаар на 12.12.2024г.(четвъртък) в 19:45 ч.

Лудогорец – Мидтиланд  на 23.01.2025г.(четвъртък) в 22:00 ч.

Не пропускайте да следите мобилното приложение за отстъпки Lidl Plus за предстоящите специални игри, с които може да станете част от зрителите, гледали на живо Лудогорец в престижния турнир Лига Европа.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе