Владимир Димитров бе избран на ключова позиция по наблюдение на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район в Русе

Заместник-областният управител Надя Йорданова, заедно със директора на Дирекция АПОФУС Светлин Симеонов участваха днес в Регионалния съвет за развитие /РСР/ на Северен централен регион /СЦР/ в Русе. В дневния ред на заседанието бяха включени номинации и избор на представители на РСР на СРЦ в Подкомитета за координация на инструмента „Интегрирани териториални инвестиции“ към Комитета за наблюдение на Програма „Развитие на регионите 2021-2027“. Г-жа Йорданова също участва при номинациите и гласуването за избор.

Областният управител на област Разград Владимир Димитров бе избран за заместник титуляр за наблюдение на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район в Русе.

YouTube

Същевременно, кметовете на Разград и Цар Калоян също бяха избрани за наблюдение и изпълнение на ключови програми.

Кметът на Разград Добрин Добрев беше избран за заместник в Комитета за наблюдение на Програмата за образование.

Кметът на Цар Калоян, Дауд Аляовлу, ще участва в наблюдението в две програми – заместник по Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури, както и по Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони 2023 – 2027 г.

Кметът на Велико Търново, д-р Даниел Панов беше избран за нов заместник-председател на Регионалния съвет за развитие на Северен централен регион, той поема този пост с четиригодишен мандат.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе