Таня Михайлова на посещение в Разград (ВИДЕО)

Заместник-министърът на образованието Таня Михайлова бе на посещение в Разград.

Училищата са готови, снабдени са с учебници. Разбира се, на някои места продължават ремонтите. Но няма училище, за което образователният процес да не бъде организиран така, както трябва„, това сподели пред нашата медия Таня Михайлова.

YouTube

По време на визитата си в Разград зам.-министърът посети и НПТГ „Ш. Петьофи“. С г-н Ангел Петков – началник на РУО – Разград, разгледаха материално-техническата база и извършените дейности по изграждането на гимназията като Център за високи постижения в професионалното образование и обучение по Плана за възстановяване и устойчивост, Стълб 1 „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиционен проект 2 „Модернизация на Образователна инфраструктура“.

На среща с педагогическите специалисти се дискутираха въпроси по професионалното образование, работата по проекти и иновативните дейности. Събранието включваше и представяне на изисквания от различни институции, свързани с образователния процес.

Проведе се обща среща с всички директори на училища в област Разград (ВИДЕО)

Посещението на заместник-министър Таня Михайлова в Разград беше ключов момент, подчертаващ ангажимента на Министерството на образованието и науката за подобряване на образователната среда в региона и предоставяне на необходимата подкрепа за успешното реализиране на поставените цели.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе