В петък ще се проведат консултациите за секционни комисии

Консултациите за назначаване на съставите на секционните избирателни комисии на територията на Община Разград ще се проведат на 20 септември от 10,00 ч. в зала 308 на Община Разград.

Поканата за участие в консултациите е отправена от Кмета Добрин Добрев към представители на парламентарно представените партии и коалиции в 50-ото Народно събрание, но консултациите са публични, в тях може да участват и други партии и коалиции.

YouTube

Утвърдените избирателни секции в общината са общо 71, включително секции в МБАЛ“Св. Иван Рилски“ и Районна служба „Изпълнение на наказанията“, както и 3 подвижни секционни комисии. С Решение №21/16.09.2024 г. на РИК-Разград е определен броят на членовете на всяка СИК, както и разпределението на местата в комисиите и техните ръководства между партиите и коалициите на територията на община Разград. Общият брой на членовете на 71 секционни комисии е 605.

Информация за организацията на изборите на 27 октомври се публикува на интернет страницата на Община Разград в секция „Избори“.

 

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе