Разградските мотористи отбелязаха Деня в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

През миналия уикенд разградските мотористи отбелязаха Деня в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. „ден, който ни напомня за крехкостта на живота и за единството на мотоциклетната общност“, споделят от разградския мото клуб.

За поредна година МК „Лудогорски братя“ отдава почит на всички загинали братя и сестри на две колела. Обиколката започна от клубната къща, премина през църквата, а после мотористите се отправиха към градските гробища, за да запалят свещички в памет на своя брат Станимир Димитров Маринов.

YouTube

Станимир загина в тежък пътен инцидент през 2014 година, но паметта за него е все така жива в сърцата на тези, които го познаваха и обичаха.

Този ден не е просто възпоменание за загиналите, но и израз на подкрепа към пострадалите мотоциклетисти – онези, които продължават да се борят със своите травми, както физически, така и емоционални. Тяхната воля за живот и сила да продължат напред въпреки трудностите е вдъхновение за всички нас. Това е ден, в който си напомняме, че никой не е сам в своята битка, че общността е тук, за да подкрепя всеки един брат и сестра, които са се сблъскали с тежката реалност на пътните инциденти.

Нека този ден бъде зов за по-голяма осъзнатост и отговорност на пътя – както към мотоциклетистите, така и към всички участници в движението. Заедно можем да създадем по-безопасно бъдеще, в което загиналите и пострадалите ще бъдат по-малко, а съпричастието и подкрепата между нас – все по-силни., апелират от клуба.

Днес отбелязваме Ден в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти – ден, който ни напомня за…

Posted by Мото клуб "Лудогорски братя" on Sunday, September 29, 2024

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе