Бойко Борисов посети Разград и се срещна с актива на ПП ГЕРБ

Днес, 13 октомври, лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов посети град Разград и се срещна с кандидатите за народни представители, начело с водача на листата Делян Добрев, местният актив на партията – общинско ръководство, кметове на кметства, членове и  симпатизанти в залата на хотел „Картун“. Събитието откри областният координатор на ПП ГЕРБ в Разград –  Владимир Димитров. На срещата присъстваха още двама бивши министри: на земеделието Васил Грудев и на здравеопазването Костадин Ангелов. Основната тема на разговора беше предстоящите избори и политическата обстановка в страната. Гюнай Хюсмен сподели, че гласовете на изборите падат все повече, защото е хаос в държавата, но според него хората се осъзнаха, че с лъжа и измама могат да спечелят някой глас, но не и да управляват.

YouTube

Делян Добрев заяви, че няма криза в останалите държави, само в България има и затова трябва да се намери бързо решение. Той говори още за неусвоените средства от ЕС и прикани всички симпатизанти, членове и техните познати и приятели да изберат №18, защото ПП ГЕРБ са единствената партия, която има  решение за тази изключително тежка ситуация.

Борисов подчерта, че ГЕРБ е партията, която три пъти е извеждала България от тежки кризи и то по най-добрия начин. Той изтъкна, че това е резултат от дългогодишния опит и последователните усилия  за стабилност и икономически растеж. Лидерът на ГЕРБ изрази увереност, че с правилни решения и силен екип, ГЕРБ отново може да изведе страната от настоящата криза, стига да получи шанс за сформиране на редовно правителство: ,,Обещахме, че новата църква ще бъде построена, обещахме и че ще реставрираме джамията в центъра на града – изпълнили сме всичките си обещания. Ще продължим с националната програма за енергийна ефективност – жилищата ви стават по-топли, по-скъпи и всичко това е в полза на хората,  каза още той. В момента държавата е като кораб без котва“, добави лидерът Бойко Борисов.

След което акцентира на важността от стабилно управление и какво още може да бъде направено за Разград и България при едно стабилно и компетентно управление от страна на ГЕРБ.

В заключение, Борисов заяви, че ще направи всичко възможно след тези избори България да има редовно правителство. Той призова за силна подкрепа на предстоящите избори на 27 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе