Николай Станчев слага край на 30-годишната си състезателна кариера

На 13 октомври СКК „Спринт“ стана свидетел на последното състезание на високо ниво за своя дългогодишен състезател Николай Станчев. С този състезателен финал, Ники официално сложи край на своята впечатляваща 30-годишна кариера в колоезденето.

Николай Станчев започва своя път в спорта през 1995 година в Разград, когато е само на 15 години, под ръководството на Метин Ахмед. Няколко години по-късно неговият талант е развит под наставничеството на Денчо Денев – треньор, ментор и приятел, който го подкрепя по време на неговото израстване и успехи.

YouTube

През годините Ники завоюва множество медали от национални и балкански първенства. Той участва на престижни европейски и световни състезания, доказвайки се като един от най-добрите български колоездачи. Постоянството му, усилената работа и страстта към колоезденето му спечелиха уважението на всички в спорта.

Днес, на 44 години, Николай решава да сложи край на активната си спортна кариера, оставяйки след себе си богато наследство и незабравими постижения.

СКК „Спринт“ изказва дълбока благодарност на Ники за неговата тридесетгодишна отдаденост към клуба и спорта. Той ще остане вдъхновение за всички млади колоездачи, които следват неговите стъпки. Благодарим ти, Ники!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе