Форум за дигиталните възможности в бизнеса ще се проведе в Разград

Събитието ще събере на едно място водещи дигитални експерти, маркетинг специалисти, успешни предприемачи, както и представители на различни бизнеси от града и региона.

Конференцията ще бъде открита от Добрин Добрев, кмет на община Разград и Преслав Бобев, управляващ партньор в IMG Connect,  малко преди 10 ч. в залата на кино „Арабелла“.

YouTube

В серия от вдъхновяващи лекции местни експерти и професионалисти от цялата страна ще споделят с посетителите своите знания и опит. Участниците в конференцията ще научат как да изградят успешна дигитална маркетингова стратегия за своя бизнес, какви са възможностите за развитие на стартъп и иновативни компании в региона, както и кои са необходимите дигитални умения за успешни мениджъри и предприемачи. Освен лекции, програмата ще включва и интересни панелни дискусии, в които ще бъдат обсъдени приложенията на изкуствения интелект в малкия и среден бизнес, както и какви са хоризонтите пред дигиталното бъдеще на бизнеса в региона. Посетителите ще имат възможността да се присъединят към най-голямата социална бизнес мрежа в страната Digital4.Network, която обединява професионалисти от различни сфери с еднаква визия за успех и общи цели.

Събитието в Разград е част от мащабната мрежа от конференции – Digital4, която се провежда в петнадесет от големите градове на страната и е събрала над 8000 участници досега. Негови организатори са Internet Media Group и IMG Connect. Digital4Razgrad се осъществява с подкрепата на Община Разград. Razgrad News е медиен партньор на събитието.

Достъпът до конференцията е свободен след предварителна регистрация на официалния сайт на Digital4Razgrad.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе