Завърши ремонтът на клетките в Приюта за бездомни животни и скитащи кучета

Ремонтът на клетките в Приюта за бездомни животни и скитащи кучета завърши и бе приет от Община Разград ден преди предвидения в договора за изпълнение на обществена поръчка с предмет „Текущ ремонт на клетки в приют за бездомни животни и скитащи  кучета-Разград“ с фирмата-изпълнител срок. Установено бе, че извършените дейности отговарят на изискванията на договора и на действащата в страната нормативна уредба.

YouTube

Оглед на ремонтните работи направи днес и заместник-кметът на Община Разград Зорница Евгениева. Фирма „Техно спорт България“ООД имаше ангажимент да демонтира стари мрежа и ламарина в 9 клетки в северната част на Приюта и да ги подмени с нови, да извърши циментова замазка на участъци от подовете на клетките, както и частично заваряване на мрежа и планки и частична подмяна на канализационни решетки, боядисване на клетките, а също и изработване на 5 врати за други клетки, до които служителите в Приюта до момента са имали достъп единствено през съседни клетки.

По време на ремонта кучетата, които са били в клетките, са преместени в други помещения.

През миналата седмица заместник-кметът Зорница Евгениева извърши оглед на още един ремонт, извършен от „Техно спорт България“ООД – на ограда в Зоопарк-Разград. Там е демонтирана старата ограда и монтирани стълбове с нова метална ограда с дължина от 50 метра.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе