Кои мачове ще видим довечера от „Лигата на нациите“

Тази вечер ще се проведат и последните мачове от четвъртия кръг на новия турнир на УЕФА Лигата на нациите. Извън очаквания с огромен интерес и ентусиазъм двубой на България срещу Норвегия в Осло, безспорният гвоздей в програмата е сблъсъкът между световния шампион Франция и Германия на “Стад дьо Франс” в Париж. Германия е под огромно напрежение, а столът на селекционера Йоаким Льов се клати сериозно след загубата с 0:3 от Холандия преди няколко дни. Това обаче не заблуждава селекционера на Франция Дидие Дешан.

“Гледах мача с Холандия в детайли и Германия беше отборът, който доминираше. Липсваше им завършващият удар. Не очаквам да видя един демобилизиран отбор, а напротив. Нашата цел си остава ясна – победа, три точки и първо място в групата”, коментира опитният специалист. Франция е в серия от 14 мача без загуба, докато Германия има едва три победи в последните си 12 мача. Във временното класиране Франция води с 4 точки, докато Германия има само 1.
Двата тима са играли помежду си досега 30 пъти, като балансът е 13 победи за Франция, 9 за Германия и 8 равенства.

YouTube

В друг интересен мач тази вечер се изправят Украйна и Чехия, които водят битката за първото място в група 1 на Лига В и съответно изкачване в горната дивизия

Източник: Sportal.bg

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе