Плакет и амброво дърво за екипа на МБАЛ-Исперих по случай днешния празник

По случай днешния Световен ден на здравето и професионален празник на заетите в сферата на здравеопазването кметът Белгин Шукри и неговият заместник Аксел Кючюк се срещнаха лично с управителя на местната болница д-р Иван Гайдаров.

В знак на дълбока признателност за всеотдайния труд, който екипът на лечебното заведение полага в тези трудни и несигурни времена, белязани от коронавирусната епидемия, градоначалникът връчи на д-р Гайдаров благодарствено отличие ВИЕ СТЕ НАШИТЕ ГЕРОИ в борбата с пандемията КОВИД-19. Като символ на надеждата за ново начало управниците подариха на медиците и персонала на лечебното заведение дърво от вида Ликвидамбър. „Да посадиш дърво е символ на надежда, символ на живота. Искрено Ви пожелаваме да продължите да упражнявате професията си в едни по-добри и по-спокойни дни“ – коментира градоначалникът и допълни, че се чувства горд от факта, че въпреки глобалната криза и неизвестността за утрешния ден, вече втора година персоналът на болницата продължава да изпълнява безусловно своя дълг, а именно – опазване живота и здравето на хората от региона.

YouTube

Д-р Гайдаров благодари за оказаното уважение и прие отличието като заслужено признание за труда и професионализма на целия екип на болничното заведение.

ПЛАКЕТ И АМБРОВО ДЪРВО ЗА ЕКИПА НА МБАЛ – ИСПЕРИХ ПО СЛУЧАЙ ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА ЗДРАВНИЯ РАБОТНИКПо случай…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Wednesday, April 7, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе