Дневен хороскоп за 7 март

© Pixabay.com

Овен

Денят ще е лош да нови контакти, както и за преговори. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Може да се посветите на бизнес и на разрешаването на финансови проблеми, както и да пътувате. Отзовете се на нуждите на близките си, дори това да ви натовари допълнително. Ще се справите с неприятностите, но не и без помощта на вашите близки.

YouTube

Телец

Можете да отхвърлите доста работа днес, но не започвайте нищо ново. Ако планирате да започнете някакво обучение, изчакайте няколко дни. Не се претоварвайте и не прекалявайте с нищо. Май наистина предстои сериозно изпитание за способността ви да се подчините и да следвате. Ценностната ви система определено е доста по-различна от тази на приятелите ви и утре ще имате много поводи да го разберете.

Близнаци

Мислете положително и избягвайте да показвате егоизма си. Любовта е до вас – протегнете ръка и я докоснете. Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Усилията и инициативността ви ще бъдат възнаградени. Въведете ред в документацията си.

Рак

Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед.Това малко ще повиши напрежението, но  ще имате сили да приключите с всичките си задачи преди края на деня. Постигате нещо, към което се стремите. Имайте готовност за среща с човек, за когото не сте и подозирали, че търси сътрудничеството ви. Днес е ден за творчески дела, за спорт, отделете време за децата и за любимите си хора.

Лъв

Положителните емоции ще са свързани с любовта и приятелите. В ежедневните си задължения ще приложите знания или умения от съвсем различно направление. Резултатът ще ви изненада.Важното заключение е, че постигате много повече, прилагайки творчески похвати. Има ли напрежение и ток ще протече, май това бяха открили учените. Предоставя ви се удобен случай да се занимаете с дейности, към които имате интерес, но все още не ви е достигала смелост да отделите време. При някои от зодията въпросните срещи ще са особено полезни за планиране на бъдеща обща делова реализация.

Дева

Не оставайте сами тази вечер – ще Ви обземат неприятни мисли, които излишно ще Ви притеснят. Често се захващате с непосилни според околните задачи и успявате да се справите с тях. Стремите се да поставите ново начало. Заемате се с много амбициозна задача изискваща немалко усилия. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа.

Везни

Ярко динамичен ден, през който Везните ще работят усилено за постигане на целите си и ще надделеят неизгодните външни обстоятелства.Нямате право да влизате в кавги! Впрочем, никой не ви го забранява, но ползата от такива ще е нулева, за сметка на нарастващите вреди. Запазете съмненията за себе си, защото липсата на информираност може да ви подведе. Ден с чудесни възможности за реализация на желани цели и с гаранция на постигането им, но и носител на остро предупреждение за честни действия. Сетивата ви са силно изострени, което може да ви направи лесно обидчиви. Доста предизвикателен ден. Предприемайте кратки пътувания, уреждайте си срещи, може да подписвате договори.

Скорпион

Ако започнете да се вайкате: „Олеле! Как ще се справят с това?“ или „Ужас! Всичко се срива“, по всяка вероятност ще чувате гласовете на собствените си страхове. Объркани сте емоционално. Новина ще окаже влияние върху живота ви. Внимавайте, защото трудно ще изградите отново съсипаната финансова стабилност. Участието ви в общите занимания е от изключителна важност и работата ви ще получи висока оценка.

Стрелец

Може да се изкачите някъде нависоко в планината, да се разходите и да релаксирате. Все пак ще ви остане и малко лично време, което можете да използвате за духовни развлечения. Не е време за рисковани начинания в сферата на бизнеса. Друг приоритет през деня може да бъде вашия сърдечен партньор. Не обсъждайте намеренията си с личности, които не познавате твърде добре.

Козирог

Имате ясна концепция за целите си, но не отчитате детайлите и обективните възможности за реализацията им. Може да обърнете по-голямо внимание на любимите си хора, на спортните и творческите занимания. Бъдете предпазливи при разговори. Ще прозрете, че за да бъде успешно предстоящо занимание е нужно да приобщите и онези, които до сега дистанцирахте от себе си. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация.

Водолей

Внимавайте и не бъдете агресивни към колегите си, защото ще си спечелите неприятели дори и сред тези, които ви подкрепят. Въпреки, че през днешния ден са налице някои добри влияния за Водолеите, сряда ще е труден за преобладаващата част от зодията. Оформя се ситуация на ярка конфликтност, която може да прерасне в насилие. Импровизирана покана на приятели за кратко пътуване ще се окаже по-привлекателна от перспективата за чистене, миене и подреждане. Деня ще бъде изпълнен с повече напрежение – не се претоварвайте и се грижете за спокойствието си.

Риби

Не омаловажавайте проблема на Ваш близък човек, а се опитайте да му помогнете. Позволете си нещо приятно вечерта и оставете близките ви да се погрижат за това. Бъдете отговорни. Въпреки, че през днешния ден са налице някои добри влияния за Рибите, сряда ще е труден за преобладаващата част от зодията. Характерни са засилена нервност поради ограничаване на възможностите ви от страната на хора владеещи положението.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе