TOMB RAIDER: ПЪРВА МИСИЯ

Тази седмица е премиерата на  TOMB RAIDER: ПЪРВА МИСИЯ.

След многообичаната Анджелина Джоли, този път в ролята се превъплъщава друга набираща скорост актриса, а именно познатата ни от „Мъжът от U.N.C.L.E.“ и „Джейсън Борн“  Алисия Викандер.

YouTube

Този път историята разказва за началото на символичния образ на Лара Крофт – независимата дъщеря на ексцентричен авантюрист, който изчезва, когато тя едва навлиза в тийнейджърските си години. Сега, вече млада жена на 21-годишна възраст, без истинска цел и посока в живота си. Лара работи като вело-куриер по улиците на Лондон, едва успява да плати наема си и рядко посещава лекциите, необходими ѝ да завърши образованието си. Твърдо решена да открие своя собствен път, тя отказва да застане начело на международната бизнес империя на баща си също толкова непоколебимо, колкото отхвърля идеята, че него наистина вече го няма. Неспособна да приеме фактите и да продължи напред с живота си седем години след изчезването му, дори Лара не може да разбере какво точно я тласка към това веднъж завинаги да разгадае пъзела около тайнствената му смърт.

TOMB RAIDER: ПЪРВА МИСИЯ може да гледате от 16 Март в кината. Един подходящ филм за малки и големи, изпълнен с много динамика и любопитни загадки.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе