Областният управител бе гост на празничния концерт за юбилея на ОУ“Ив.С.Тургенев“

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, заместник областният управител Евгени Драганов и главният секретар в Областна администрация Михаил Тодоров бяха гости на празничния концерт за 30-годишния юбилей на ОУ“Ив.С.Тургенев“-Разград.

YouTube

Поздравителен адрес и цвете поднесе г-н Хюсмен на директора на учебното заведение Милена Орешкова преди концерта в залата на Общинския културен център.

Пред препълнената зала възпитаниците на ОУ“Ив.С.Тургенев“ показаха своите певчески и танцови таланти, на сцената излязоха и дарования от детски градини и формации с участници и от други учебни заведения. Изявиха се и част от чуждестранните гости за тържеството.

Разградското училище реализира проект по програма „Еразъм+“, по който през тази седмица на школото гостуват партньори по проекта от Италия, Испания, Полша и Турция. Испанските ученици и учители представиха пред българската публика тази вечер традиционен испански танц.

Сред официалните гости на събитието бяха още: Генералният консул на Русия в Русе Андрей Громов, народният представител Денчо Бояджиев, председателят на Общински съвет-Разград Стоян Ненчев, началникът на отдел „Образование“ в община Разград Елка Драмалиева, бивши директори на училището.

Всички гости получиха сувенири с логото на ОУ“Ив.С.Тургенев“, както и юбилейния брой от училищния вестник по повод 30-годишнината от създаване на училището.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе