Най-неприятните потребители във Фейсбук

Представяме ви няколко групи потребители, които ни зариват с досадни публикации.

Фукльовците

Всеки има поне един приятел, който си умира да се фука за щяло и не щяло във Фейсбук. Непрекъснато пуска снимки от пътешествия, купони, забавления, развлечения. Отстрани изглежда, че животът му е песен.

Често причината за това поведение е именно дълбока потиснатост и ниска самооценка. Хората, които правят това, търсят одобрението на околните, иска им се да покажат, че и на тях им се случват хубави неща в живота, а истината е, че животът им е обикновен и сив.

В много от случаите такива хора, които прекаляват с фукането чрез снимки и статуси, са депресирани и с ниско самочувствие.

Вечните провокатори

Приятелите ви, които винаги намират за какво да спорят, какво да критикуват под снимката ви или под поста, който сте публикували, просто не ви трябват. Изтрийте ги още сега!

Вярно е, че в спора се ражда истината, но когато някой го прави тенденциозно и непрекъснато, той просто търси за какво да се заяде.

Енергийните вампири

Има хора във Фейсбук, които непрекъснато привличат по негативен начин вниманието към себе си. Те занимават всичките си приятели с пускането на сърцераздирателни статуси, които имат за цел да предизвикат съжаление, коментар от страна на приятелите им, да привлекат внимание и да направят всички съпричастни към своите проблеми.

Един, два пъти – добре, но ако това се повтаря непрекъснато, изтрийте тези приятели. Това са енергийни вампири, които смучат енергията ви дори през мрежата!

Геймърите

Едни от най-досадните приятели във Фейсбук са тези, играещи постоянно на някаква игра и пращащи покани за какво ли не. Преценете дали тази „комуникация“ ви удовлетворява или не. Ако отговорът е по-скоро отрицателен, премахнете ги от списъка с приятели. Нямате нужда от игри на ферма, бонбони, аквариуми с анимирани рибки и подобни глупости.

Вманиачените родители

Да, семейството и децата са важни, но да потискаш някого с непрекъснатите си критики относно възпитанието, нормите, мирогледа, образователната система, социалните преимущества или липсите им и какво ли още не, свързано с отглеждането на децата, е повече от досадно.

Досадни са и родителите, които пускат десетки публикации на ден, свързани единствено с детето им.

Разбира се, това са само малка част от досадниците. Тук можем да добавим фитнес психопатите, религиозните фанатици, мъдреците с постоянни поуки за живота, селфи маниаците, воайорите, постоянно тагващите се, и още много други.

Не забравяйте обаче, че и вие самите може да попадате в някоя от тези групи.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе