Нина Добрев с нова ТВ роля

Актрисата Нина Добрев се подготвя за завръщането си на телевизионния екран с роля в комедията на CBS „Fam”.

Това ще бъде и първия ТВ проект на българката с успех зад океана, който поема след оттеглянето от „The Vampire Diaries“.

YouTube

„Fam“ ще покаже историята на жена, чиято мечта е да прекара живота си с нейния годеник и невероятното му семейство. Плановете й обаче стават на пух и прах, след появата на доведената й сестра, която бяга от баща си.

Нина влиза в ролята на чаровната и забавна Клем, главната героиня, която току-що се е сгодила за любимия си Джей. В живота ѝ обаче настъпват редица промени, след като нейната полусестра Шанън (в ролята Одеса Адлон) решава да се нанесе в дома ѝ.

Режисьор на „Fam“ е Скот Елис, а сценарият е на Корин Кингсбъри. В комедията участват Нина Добрев, Одеса Адлон, Шерил Лий Ралф, Брайън Стоукс Мичъл.

Нина Добрев е родена през 1989 година в София. Бъдещата актриса е на две години, когато родителите ѝ решават да се преместят в Канада. Нина става световноизвестна с ролята на Елена в хитовия сериал „Дневниците на вампира“. След шест сезона напуска поредицата, като се завръща за финала ѝ.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе